Torzsa Lajos esküvői fotós

Esküvői fotós helyszínek: Tihanyi Apátság és környéke

Tihanyban azért szeretek fotózni, mert tulajdonképpen az egész község, de akár maga a Tihanyi-félsziget olyan, mint egy nagy esküvői fotós helyszín. A természeti és épített környezet ilyen módú találkozása nemcsak hazánkban, de a világon is egyedülálló, amire a mai napig rá tudok csodálkozni.

A Tihanyi Bencés Apátság és környéke a helyszín esszenciáját adja, hiszen itt lehet fotózni a történelmi épület mellett, de a közelben ott vannak a Batthyány és a Visszhang utcák tájházai, zöld területként adott a Csokonai-liget és Pünkösdi-liget fás-árnyékos környezete, a Balaton panorámája pedig szinte mindenhonnan felfedezhető, így belekomponálható a fotókba.

Ha több idő jut az esküvői fotózásra, akkor távolabb is elképesztő lehetőségek adódnak, hiszen a Tihanyi belső tó szépsége is egyedülálló, késő tavasztól virítanak a levendula mezők, a kikötő is megér egy látogatást, de akár a Balatonfüred-Csopaki borvidék valamelyik borászatában is meg lehet valósítani az elképzeléseinket.

Persze Tihany népszerűségének az ára a zsúfoltság, hiszen szinte minden szép részleten osztozni kell valakivel, de ha nem zavarnak a rátok csodálkozó szempárok, akkor keresve sem lehet jobb esküvői fotós helyszínt találni Tihanynál.

Torzsa Lajos – esküvői fotós Tihany